Vertalingen

Kun je je een wereld voorstellen zonder taal? Waarschijnlijk niet. Taal is onmisbaar in onze wereld. We maken er heel de dag gebruik van en onze dromen zitten soms zelfs vol taal.
Alleen spreken we niet allemaal dezelfde taal. Volgens de laatste telling worden er 7097 talen gesproken op de wereld, maar dat aantal ligt waarschijnlijk nog hoger. Het zijn er in ieder geval te veel om allemaal uit je hoofd te leren. Gelukkig zijn er mensen die het ontzettend leuk vinden om zich te verdiepen in vreemde talen en om anderen vervolgens te helpen om communicatie in die vreemde talen te begrijpen.

Ik ben een van die mensen. Als vertaalster sla ik bruggen tussen Italië en Nederland en dat doe ik met heel veel plezier. Mijn vertalingen geven niet alleen weer wat er in het origineel staat, maar zijn ook opzichzelfstaande teksten. Zo heb jij altijd het idee dat je een tekst leest die in je eigen taal is geschreven.

Ben je op zoek naar een professionele vertaler Italiaans voor jouw documenten en teksten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben universitair opgeleid en sinds 2010 beëdigd vertaalster Italiaans-Nederlands en Nederlands-Italiaans. Daarnaast verzorg ik ook vertalingen Engels-Nederlands, van boeken bijvoorbeeld, of blogartikelen. Je kunt ervan op aan dat je documenten en gegevens met zorg behandeld worden en bij mij in goede handen zijn.

Neem contact met me op voor de vertaling van bijvoorbeeld een boek, recepten, toeristische teksten, museumteksten, juridische teksten, diploma’s en certificaten en blogs.