Een offerte, en dan?

In je zoektocht naar een vertaler voor je documenten, ben je op deze site terechtgekomen. Na even rondgekeken te hebben, besluit je dat ik de juiste persoon ben voor deze vertaling (waarvoor dank!). Hoe nu verder?

Offerte aanvragen

Via het knopje ‘Contact‘ in de menubalk bovenin, kom je op de pagina ‘Contact’. Naast informatie over de beroepsverenigingen waar ik lid van ben, de socialmediakanalen waarop ik actief ben en de algemene voorwaarden die ik hanteer, vind je hier ook het e-mailadres waarop je een offerte kunt aanvragen. Ik stel het op prijs als je in je aanvraag vermeldt om welke talencombinatie het gaat (Italiaans-Nederlands, Nederlands-Italiaans of Engels-Nederlands), of je een beëdigde vertaling nodig hebt of dat een reguliere vertaling volstaat, wat de aard van de tekst is, waar je de vertaling voor nodig hebt en of het een spoedvertaling betreft of niet. Het is ook erg prettig als je meteen de te vertalen documenten meestuurt in de bijlage, als Word-document of als scan in .pdf of jpeg. Op die manier kan ik direct een goede inschatting maken van de werkzaamheden, de benodigde tijd en de kosten.Uiteraard worden al je gegevens en documenten vertrouwelijk behandeld.
Heb je een tekst die je door mij wilt laten nakijken? Stuur dan de tekst mee en geef aan voor wanneer je de tekst het liefst nagekeken wilt hebben. Zo kan ik een goede inschatting maken van de benodigde tijd.

Offerte gekregen

Ik streef er altijd naar om op dezelfde werkdag te reageren met een offerte. Bij aanvragen in de avonduren (na 17.00u) of in het weekend, stuur ik de eerstvolgende werkdag een offerte. In deze offerte vind je alle informatie over de kosten, de werkwijze, de levertijd, de levermethode, de betalingsvoorwaarden en de algemene voorwaarden. Doorgaans is een offerte vijf werkdagen geldig en heb je dus vijf werkdagen de tijd om te reageren. Ik hanteer deze termijn, omdat de levertijd afhankelijk is van mijn planning. En na vijf werkdagen kan het gebeuren dat die planning dermate verandert, dat er een andere levertijd gehanteerd moet worden. Mocht je dus na die vijf werkdagen willen reageren op de offerte, hou er dan rekening mee dat de levertijd anders kan zijn. De prijs blijft uiteraard hetzelfde. Als je vragen hebt over de offerte, kun je altijd contact met me opnemen. Mijn gegevens staan vermeld in de offerte.

Offerte akkoord

Door middel van een schriftelijk akkoord via e-mail, wordt onze afspraak vastgelegd. Ik werk voornamelijk met vooruitbetaling. Na je akkoord ontvang je een factuur voor de vooruitbetaling van de vertaling, volgens de afspraken die we in de offerte hebben gemaakt. Zodra deze voldaan is, start ik met de vertaling van je documenten en binnen de overeengekomen levertijd heb je de vertaling in huis. Beëdigde vertalingen worden per aangetekende post verstuurd, je ontvangt een bevestiging wanneer je papieren verstuurd zijn. Op verzoek ontvang je ook een scan van de beëdigde vertaling. Andere vertalingen worden digitaal verstuurd, tenzij anders afgesproken.
Ik hoor graag of de vertaling goed is aangekomen!

Kun je je vinden in deze werkwijze en wil je ook een offerte aanvragen? Klik dan hier en alvast bedankt!